,,PREŢUIRE FEMEII!” și ”TÂRGUL MĂRȚIȘORULUI” – două evenimente organizate de Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Protopopiatul Urziceni, prin Biroul de Asistenţă Socială și Serviciul Social acordat în Comunitate destinat Persoanelor Adulte, a organizat două evenimente la începutul primăverii.

În perioada 07 – 08 martie 2018, la sediul protopopiatului a fost organizată cea de a IX-a ediție a evenimentului ”TÂRGUL MĂRȚIȘORULUI” – expoziţia de mărţişoare şi felicitări ecologice iar în data de 08 martie 2018, la orele 14,00 cea de a XIV-a ediție a evenimentului PREȚUIRE FEMEII!, eveniment organizat de Protopopiatul Urziceni cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii.

Aceste evenimente au fost dedicate exclusiv doamnelor și s-au desfășurat în Sala de activităţi a Protopopiatului Urziceni.

Doamnele prezente s-au bucurat de programul artistic pregătit special pentru acest eveniment, după cum urmează:

copiii de la grupul de cateheză ”Muguri de lumină” al Protopopiatului Urziceni condus de doamna Berbec Victorița cu sprijinul următorilor voluntari: doamna Marcu Georgeta, doamna Nae Petra și domnișoara Ivan Ana Maria au susținut un program artistic alcătuit din: 2 scenete și anume: ”Mama” – adaptare după poezia Mama de George Coșbuc dar și ”Rețeta buclucașă” alături de cântece religioase închinate Maicii Domnului sau dedicate mamei și poezii. copiii de la grupul de cateheză ”Vlăstare Ortodoxe” al Catedralei Urziceni, coordonat de PC Părinte Diacon Petre Marian: pricesne închinate Maicii Domnului și poezii. Preacucernicul Părinte Diacon Petre Marian de la Catedrala din Urziceni a interpretat câteva melodii de muzică ușoară în cinstea acestei zile speciale. domnul Enache Grigore din parohia Grindu a interpretat câteva cântece atât instrumental cât și vocal. La încheierea programului artistic doamnele prezente au primit mărțișoare realizate de copiii de la grupul de cateheză ,,Muguri de lumină” al Protopopiatului și au servit un bufet suedez.

Evenimentul a fost prezentat de Preacucernicul Părinte Ghiaur Andrei Gabriel, secretar în cadrul Protopopiatului Urziceni și preot paroh la Parohia Fierbinți Târg.

Aceste evenimente fac parte din programul Biroului de Asistență Socială dar și a Serviciului Social acordat în Comunitate destinat persoanelor Adulte, fiind dedicate anului 2018, care a fost desemnat în Episcopia Sloboziei și Călărașilor ”Anul Familiei Creștine”.

În deschidere Preacucernicul Părinte Protopop Berbec Aurel a felicitat doamnele și domnișoarele cu această ocazie specială, subliniind rolul femeii în păstrarea unității familiei.

Astfel, la acest frumos eveniment au luat parte numeroase doamne și domnișoare din Municipiul Urziceni dar și din familiile asistate în cadrul serviciului social acreditat de protopopiat, fiind asigurată socializarea și un mod plăcut de petrecere a timpului liber.

Mulţumim şi pe această cale următorilor sponsori care ne-au sprijinit în desfășurarea acestui eveniment: SC Genid Prest SRL (Cuptorul de Aur), SC Anica Serv SRL, SC A. C. N. Prod SRL, SC Ellis SRL, domnului Marin Mirel din Urziceni.

Pe această cale, Protopopiatul Urziceni urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor o primăvară minunată şi un sincer „La Mulţi Ani!”.

A consemnat Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut