Ședință administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Urziceni

Marți, 09 iulie 2024, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Protopopiatul Urziceni a avut loc ședința administrativă lunară. Aceasta s-a desfășurat în Sala de Festivități a Protopopiatului Urziceni, începând cu ora 09.30.

Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Chiriarhului locului, a fost prezent preacucernicul părinte Mihail NEACȘU, Consilier Audit Intern, care a prezidat lucrările ședinței din luna iulie.

După ce a transmis binecuvântarea  Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte consilier a subliniat importanța efectuării gestiunii corecte la unitatea de cult.

În continuare, părintele protopop Aurel BERBEC a prezentat preoților cele mai noi comunicări primite de la Sfânta Episcopie. La momentul cuvenit, preacucernicul părinte  Bolborici Marian Ciprian  de la Parohia Brătia a prezentat referatul cu tema ,,Hristos – doctorul sufletelor și trupurilor”.

La final, s-au purtat discuții pe marginea referatului și s-au identificat soluții pentru intensificarea activităților pastoral – misionare în cadrul parohiilor.

Ședința s-a încheiat cu rostirea rugăciunii ,,Cuvine-se cu adevărat!”.

A consemnat preot secretar Andrei Ghiaur

Related Posts

Sari la conținut