Etapa finală a concursului Rugăciunea din sufletul meu – Protopopiatul Urziceni

Vineri, 8 aprilie 2022, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc etapa finală a concursului Rugăciunea din sufletul meu, faza pe Protopopiatul Urziceni.

În prezența unui număr sporit de elevi, preoți și profesori din jurisdicția acestui protopopiat, au fost prezentate și evaluate cele 53 de lucrări înscrise în concurs. Părintele director Marin Sebastian a moderat prezentarea lucrărilor, care au fost evaluate dintr-un juriu format din: doamnele profesor de Limba Română Banciu Anelia-Raluca și Nicodim Lidia, preacucernicul părinte protopop Aurel Berbec, părintele Ion Marian, inspector de religie al ISJ Ialomița, și domnul Diaconescu Iancu Adin, inspector cultural al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Au fost acordate multiple premii și mențiuni, lucrările fiind într-o foarte mare măsură originale, corect alcătuite, conținând și un limbaj religios deosebit de înalt, având în vedere faptul că toți participanții sunt elevi ai ciclului gimnazial de învățământ.

Related Posts

Sari la conținut