Parohia Adâncata și-a serbat hramul de „Sfânta Treime”

          Luni, 21 iunie 2021, de Sărbătoarea „Preasfintei Treimi” biserica parohială din localitatea Adâncata, Protopopiatul Urziceni, a îmbrăcat haine de sărbătoare, deoarece și-a serbat ocrotitorul, pe Dumnezeu cel în Treime lăudat, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. 

          În ziua de duminică, începând cu orele 18:00, a fost oficiată Taina Sfântului Maslu de către Preacucernicul Părinte Aurel Berbec, protopop al Protopopiatului Urziceni, alături de un sobor de preoți aparținând Cercului Pastoral, dar și din alte parohii ale Protopopiatului Urziceni. 

          În cuvântul de învățătură, părintele protopop, a evidențiat importanța Praznicului Sfintei Treimi, amintind de iubirea și purtarea de grijă pe care Sfânta Treime o arată către lume, dar mai ales către comunitatea parohială care se află sub ocrotirea Sa. 

          Luni, începând de dimineață a fost săvârșită slujba Utreniei, urmată de Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la finalul căreia a fost săvârșită slujba parastasului pentru fericiții și de-a pururi pomeniții ctitori ai sfântului locaș. 

          Mulțumim Preabunului Dumnezeu pentru toate darurile revărsate asupra parohiei noastre și ne rugăm să trimită harul Preasfântului Său Duh peste întreaga comunitate parohială.

          Preot Ivăneț Răzvan Adrian, paroh al Parohiei Adâncata

 

Related Posts

Sari la conținut