Instalarea noului preot paroh de la Parohia Chiroiu

Duminică, 16 iulie 2017, după Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie și săvârșirea Slujbei Acatistului Maicii Domnului, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc instalarea noului preot paroh de la Parohia Chiroiu.

La momentul cuvenit, părintele Aurel Berbec, Protopop de Urziceni, a citit Decizia Chiriarhală de numire a preotului Petcu Cristian – Daniel în postul de paroh de la Parohia Chiroiu. Apoi, noul preot paroh a rostit un cuvânt în care a mulțumit Preasfințitului Părinte Episcop VINCENȚIU pentru încrederea acordată prin aprobarea transferului, părintelui protopop pentru încurajare și sprijin, preoților prezenți și enoriașilor pentru participare.

La final, noul preot paroh Petcu Cristian – Daniel a împărțit familiilor nevoiașe, din noua parohie încredințată lui spre păstorire de către Chiriarhul locului, 10 pachete cu îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și 4 pachete cu alimente neperisabile. Fapta de milostenie s-a datorat generozității familiei Serghi din București.

A consemnat preot dr. Andrei – Gabriel GHIAUR, Secretarul Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut