Ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Urziceni

Marți, 12 iulie 2016, a avut loc ședința administrativă lunară cu preacucernicii preoți din cadrul Protopopiatului Urziceni. Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a fost prezent preacucernicului părinte Marcel – Mihail Neacșu, Consilier Auditor Intern.

După rostirea rugăciunii, părintele protopop Aurel Berbec a dat citire adreselor primite de la Centrul Eparhial în ultima perioadă.

La momentul cuvenit, preacucernicul părinte Bătărigă Ioan de la Parohia Roșiori 2, a prezentat referatul cu tema „Metode practice în pastorația tinerilor astăzi”. Au urmat discuții libere pe marginea temei referatului și a diferitelor aspecte actuale ale vieții creștine.

La final, cu înalta binecuvântare a Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a fost organizată o colectă pentru preacucernicul părinte Bîscoveanu Florin de la Parohia Bărbătescu, diagnosticat cu o boală cronică. În urma colectării donațiilor preacucernicilor preoți din cadrul Protopopiatului Urziceni, s-a strâns suma de 2.201 lei.

A consemnat Pr. Dr. Andrei – Gabriel Ghiaur, Secretarul Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut