Grupul de cateheză Sfânta Cuvioasă Parascheva al Parohiei Gârbovi I împarte bucurii

Tinerii din Parohia Gârbovi I, la inițiativa preoților slujitori, au întreprins o activitate menită să aducă în sufletele și pe chipurile copiilor sărmani din comunitate zâmbete și clipe de fericire.

Această activitate a început pe data de 04 decembrie 2015 prin strângerea de jucării, rechizite, hăinuțe și dulciuri, ce au fost frumos împachetate de copiii de la Grupul de cateheză Sfânta Cuvioasă Parascheva al Parohiei Gârbovi I.

Tinerii noștri au poposit, în ajunul sărbătoririi Sfântului Nicolae cu brațele pline de daruri în casele copiilor sărmani. Întâlnirea a fost emoționantă, plină de nerăbdare în aflarea conținutului cadourilor primite.

La finalul acestei acțiuni, drept răsplată pentru gestul lor plin de compasiune, membrii Grupului de cateheză au primit în dar câte o icoană cu Sfântul Nicolae, precum și pachete cu dulciuri oferite de parohie.

Grupul de cateheză Sfânta Cuvioasă Parascheva al Parohiei Gârbovi I a fost înființat în luna noiembrie a anului 2013, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor. Membrii acestui grup s-au implicat în majoritatea acțiunilor social-filantropice desfășurate de parohie în ultimii doi ani.

Protopop Berbec Aurel

Related Posts

Sari la conținut