Taina Sfântului Maslu la Biserica Sfânta Treime Urziceni

Marţi 10 martie 2015, preoţii şi credincioşii municipiului Urziceni s-au reîntâlnit la Biserica Sfânta Treime pentru Taina Sfântului Maslu. Numărul impresionant al celor prezenţi la Taina vindecării sufleteşti şi trupeşti, a indicat, indubitabil, evlavia şi dragostea pe care aceştia o au faţă de Dumnezeu şi nevoia pe care fiecare dintre noi o avem pentru realizarea comuniunii în Biserica lui Hristos.

La sfârşitul slujbei, Părintele protopop Stancu Bogdan a ţinut un cuvânt de învăţătură despre importanţa sufletului şi grija pe care trebuie să o arătăm faţă de acesta. A mulţumit apoi credincioşilor pentru atenţia dată orei de religie în educarea propriilor copii, arătând că o simplă cerere poate deveni un act de responsabilitate şi de mărturisire.

În finalul întâlnirii, părintele paroh Oancea Daniel a mulţumit preoţilor şi credincioşilor pentru această întâlnire şi a invitat pe toţi cei prezenţi săptămâna următoare, marţi 17 martie, ora 17, la Biserica Adormirea Maicii Domnului (Volna) din Urziceni.

Preot Buză Claudiu

Related Posts

Sari la conținut