„Zâmbet de copil” – eveniment organizat de Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, pe data de 01 iunie 2014, s-a desfăşurat cea de a VI-a ediţie a evenimentului organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului şi anume „Zâmbet de copil”.

Acţiunea a fost organizată de Biroul de Asistenţă Socială al Protopopiatului Urziceni în colaborare cu domnul Constantin Sava – primarul Municipiului Urziceni.

De acest eveniment s-au bucurat copiii de la grupul de cateheză „Muguri de lumină” al Protopopiatul Urziceni, 20 de copii de la Complexul de Servicii pentru Protecția Copilului Urziceni dar și copii de la grupurile de cateheză ale următoarelor parohii arondate: Gârbovi I, Roșiori II, Valea Măcrișului.

Cei prezenţi s-au bucurat de următorul program:

piesa de teatru ALBĂ CA ZĂPADA, interpretată de firma Trăistuţa cu poveşti; clovn (diverse jocuri: funia, sacul, balonul etc.; baloane modelate); face-painting; bufet suedez. Mulţumim şi pe această cale următorilor sponsori care ne-au sprijinit în derularea evenimentului:

Cuptorul de Aur; SC Anica Serv SRL; SC Fraţii Roşu SRL. Doamna Nițu Cristina. Inocenţa şi puritatea sărbătoriţilor, care s-au bucurat pe deplin de aceasta zi dedicată lor, a răsplătit cum se cuvine efortul organizatorilor deoarece nimic nu-i mai frumos pe lumea aceasta decât râsul unui copil fericit. Şi ce veselie şi voie bună a prilejuit pentru toţi copiii această sărbătoare!

Protopopiatul Urziceni urează tuturor copiilor un sincer şi călduros „La Mulţi Ani!” dorindu-le să păstreze pentru totdeauna în suflet specificul copilăriei.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut