Atelier gratuit de creație TABLOURI CU SCOICI la Parohia Fierbinți Târg

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Parohia Fierbinți Târg în parteneriat cu Asociația „Toți pentru bine” a organizat sâmbătă, 06 iulie a.c., în intervalul orar 17.00 – 18.30, un atelier gratuit de creație ce a constat în realizarea unor tablouri cu scoici. Cei 40 de copii, coordonați de doamna Andreea Anghel , directorul Asociației ,,Toți pentru bine”, și de părintele paroh Andrei Ghiaur, au participat activ și au dat dovadă de pricepere, creativitate și au realizat adevărate tablouri prin aplicarea pe pânză individuală de desen a scoicilor, nisipului și granulelor speciale. Tablourile au fost mai întâi pregătite prin desenarea mâinii proprii și a formei de inimă, prin aplicarea adezivului special pe forma rezultată cu pensula de silicon. Materialele au fost achiziționate din fondurile proprii ale parohiei. În timpul activității, copiii au servit dulciuri, clătite, gogoși și suc.
La final, copiii au mers în curtea casei parohiale și a Centrului Multifuncțional unde au participat la diverse jocuri ale copilăriei. Din această sâmbătă, copiii s-au putut bucura de noile jucării achiziționate de Parohia Fierbinți Târg pentru perioada vacanței de vară, implementând proiectul ,,tolba cu jucării”.

Parohia Fierbinți Târg organizează săptămânal cateheze pentru copii. Acest atelier de creație face parte din programul amplu desfășurat lunar în parteneriat cu Asociația ,,Toți pentru bine” din comuna ilfoveană Moara Vlăsiei.

A consemnat preot paroh Andrei – Gabriel Ghiaur de la Parohia Fierbinți Târg

Related Posts

Sari la conținut