ARTICOLE
SEP
24
THU

Preotul Florin Bîscoveanu de la Parohia Bărbătescu a trecut la cele veșnice

Categoria Noutăți    |     16:52

Preotul Florin Bîscoveanu de la Parohia Bărbătescu a trecut la cele veșnice

Galerie foto

După o grea suferință părintele Florin a pierdut lupta cu boala pășind pragul veșniciei în seara zilei de 23 septembrie 2020. Părintele s-a născut la data de 27 iunie 1985 ca fiu al familiei Bîscoveanu Stelian și Gica.

A absolvit Seminarul Teologic „Sf. Ioan Valahul” din Giurgiu în anul 2004 și Facultatea de Teologie Ortodoxă în cadrul Universității din Pitești în anul 2009. În 2015 a finalizat Studiile universitare de Master în cadrul Universității din Pitești.

În anul 2005, pe data de 24 septembrie s-a căsătorit cu doamna Liliana Marinela, căsătorie din care 6 ani mai târziu s-a născut fiul Alexandru Gabriel.

Pe data de 09 octombrie 2005 a fost hirotonit diacon în biserica Parohiei Jilavele I și preot pe data de 14 octombrie 2005 în biserica Parohiei Perieți de către vrednicul de pomenire Episcop DAMASCHIN, pe seama Parohiei Bărbătescu.

Slujba de înmormântare va fi oficiată pe data de 26 septembrie 2020 în biserica parohială din satul Drăghinești, comuna Gratia, județul Teleorman, începând cu ora 13:30.

Aducem cuvânt de mângâiere familiei greu încercate asigurându-i de neîncetată rugăciune pentru odihna sufletului celui adormit.

Ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Cel răstignit și înviat, să așeze sufletul său în ceata celor drepți! 


Virus-free. www.avg.com