ARTICOLE
JUN
02
TUE

Instalarea noului preot paroh de la Parohia Malu II

Categoria Noutăți    |     13:16

Instalarea noului preot paroh de la Parohia Malu II

Galerie foto

Miercuri, 27 mai 2020, cu binecuvântarea Preafințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a fost instalat noul preot paroh de la Parohia Malu II, anume părintele Ciungu Constantin Gabriel. Evenimentul s-a desfășurat în condițiile impuse de contextul Stării de Alertă, astfel Slujba Vecerniei Praznicului Înălțării Domnului a fost săvârșită în aer liber de către un sobor restrâns de preoți, sub protia părintelui Aurel Berbec, Protopop de Urziceni.

La momentul cuvenit părintele Aurel Berbec, Protopop de Urziceni, a dat citire deciziei de numire a noului paroh de la Parohia Malu II, apoi a ținut un cuvânt de învățătură în care și-a exprimat speranța că părintele paroh Ciungu Constantin Gabriel va fi un vrednic slujitor al Sfântului Altar, ce va îndeplini cu conștiinciozitate îndatoririle oficiului de paroh.

La rândul său, noul preot paroh Ciungu Constantin Gabriel de la Parohia Malu II a mulțumit lui Dumnezeu pentru această mare chemare la slujire, Preasfințitului Părinte Vincențiu pentru încrederea acordată, părintelui protopop pentru sprijin și celor prezenți pentru susținere.

 

A consemnat preot Andrei – Gabriel Ghiaur, Secretar al Protopopiatului Urziceni    


Virus-free. www.avg.com