ARTICOLE
JAN
09
THU

Sărbătoarea Nașterii Domnului în Parohia Ulești

Categoria Noutăți    |     14:57

Sărbătoarea Nașterii Domnului în Parohia Ulești

Galerie foto

În ziua praznicului a fost oficiată Sfânta Liturghie în cadrul căreia s-au împărtășit majoritatea enoriașilor prezenți. După rostirea rugăciunilor de mulțumire pentru Dumnezeiasca Împărtășire, s-au cântat colinde și a fost citită Pastorala Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

La final au fost împărțite 60 de pachete cu alimente copiilor și bătrânilor prezenți la slujbă.

În a doua zi de Crăciun, după slujba Sfintei Liturghii, doamna preoteasă Daniela Viviana Răileanu, împreună cu fiicele noastre și fiica părintelui Bogdan Mihai Dărândău, au colindat persoanele în vârstă care nu se pot deplasa la biserică. Acestea au fost spovedite și împărtășite la domiciliu în ajunul Crăciunului de către preotul paroh Marius Eduard Răileanu, iar cu ocazia vizitei pastorale din 26 decembrie, au primit pachete cu alimente din partea parohiei.

Călătoria noastră din cea de-a doua zi de Crăciun s-a încheiat la Complexul de Servicii Sociale pentru Protecția Copilului Urziceni, unde i-am colindat pe copiii rezidenți și le-am oferit fructe, prăjituri și căciulițe cu ornamente luminoase.

Sperăm ca prin demersul nostru din cea de-a doua zi a Praznicului Nașterii Domnului, am reușit să aducem o rază de bucurie în sufletele bătrânilor și copiilor vizitați, pentru ca nimeni să nu se simtă însingurat în aceste zile de mare sărbătoare.

Bunul Dumnezeu să reverse darurile Sale asupra tuturor celor care au sprijinit material desfășurarea acestor acțiuni: firma Coface România, familia Teoharie, angajați ai firmei Alcam Condeești și enoriașul Marius Kiss.

 

A consemnat preotul Marius Eduard Răileanu, Parohia Ulești