ARTICOLE
NOV
25
MON

Ședința Administrativă lunară în cadrul Protopopiatului Urziceni

Categoria Noutăți    |     14:12

Ședința Administrativă lunară în cadrul Protopopiatului Urziceni

Galerie foto

Marți, 19 Noiembrie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Protopopiatul Urziceni a avut loc Ședința Administrativă Lunară.Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Chiriarhului locului, a fost prezent  preacucernicul părinte Munteanu Cristi, Consilier Economic.

După rostirea rugăciunii Împărate Ceresc, preacucernicul părinte Aurel Berbec, Protopop de Urziceni, a dat citire adreselor primite de la Centrul Eparhial în ultima perioadă, și a punctat aspectele importante de care trebuie să țină seama preacucernicii preoți în activitatea lor pastoral – misionară.

Apoi părintele consilier Cristi Munteanu a prezentat preoţilor informații cu privire la completarea Dării de seamă anuale şi a subliniat importanţa justificării corecte şi din timp a unităţilor bisericeşti care au primit sprijin financiar de la Stat pentru lucrările care s-au desfăşurat în anul 2019.

În cadrul ședinței părintele Gheorghe Alexandru de la Parohia Pelinu a susținut referatul cu tema: Cea mai convingătoare mărturisire: predica prin fapte a slujitorului lui Dumnezeu.

Ședința s-a încheiat cu rostirea rugăciunii Cuvine-se cu adevărat