ARTICOLE
AUG
16
FRI

Ședință Administrativă lunară în cadrul Protopopiatului Urziceni

Categoria Noutăți    |     13:38

Ședință Administrativă lunară în cadrul Protopopiatului Urziceni

Galerie foto

Marți, 13 August 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Protopopiatul Urziceni a avut loc Ședința Administrativă Lunară.

Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Chiriarhului locului, a fost prezent Preacucernicul Părinte Mititelu Laurențiu, Consilier serviciul bunuri, care a prezidat lucrările ședinței de luna aceasta.

Preacucernicul Părinte Protopop Aurel Berbec a prezentat preoților cele mai noi comunicări primite de la Sfânta Episcopie.

Părintele consilier a prezentat informații cu privire la combaterea prozelitismului sectar.

În cadrul ședinței Preacucernicul Preot Negulescu Gheorghe Bogdan de la Parohia Dridu Snagov a susținut referatul cu tema Roadele conlucrării dintre preot, primar și dascăl. Diferențe și asemănări pe parcursul timpului. Au urmat discuții libere asupra temei referatului și a problemelor actuale din viața pastoral – misionară.

La finalul ședinței, părintele consilier a vizitat atelierul de lucru al Cercului de Pictură Sfântul Apostol Luca ce se desfășura în aer liber, în curtea Protopopiatului.

Ședința s-a încheiat cu rostirea rugăciunii  „Cuvine-se cu adevărat”.  

 

Ivăneț Răzvan-Adrian, Secretar II al Protopopiatului Urziceni