ARTICOLE
JUN
10
MON

Zâmbet de copil. Protopopiatul Urziceni

Categoria Noutăți    |     19:35

Zâmbet de copil. Protopopiatul Urziceni

Galerie foto

Sâmbătă, 1 iunie 2019, a avut loc evenimentul „Zâmbet de copil”,  organizat de  către  Protopopiatul Urziceni Acesta se află la cea de-a XI-a ediție. Ca în fiecare an, spectacolul dedicat celor mici a surprins prin interactivitate, bucurie și emoție.

Invitații speciali de La teatrul HodoronkTronck's din Ploiești, au pus în scenă piesa de teatru „Zâna Florilor”, un spectacol dialog ce îmbină didacticul cu limbajul scenic direct, jocul actorilor dar și cel al măștilor. 

Distribuție: Varinia Mitrea si Taisia Orjehovschi.

Activitatea a continuat alături de animatoarele Anca Marinică Stan și Roxana Marin, fetele  noastre dragi care aduc bucurie în rândul copiilor, acestea fiind  primite cu brațele deschise de spectatorii aflați în sală  (copiii de la Cercul de pictură Sfântul Apostol Luca dar și copiii din familiile asistate în cadrul serviciului social acreditat, respectiv Serviciul social acordat în  comunitate destinat persoanelor adulte).

Cei mici au fost pictați pe față, s-au jucat, au desenat pe asfalt, au dansat si ai servit diverse sucuri  și dulciuri.

Mulțumim pe această cale firmei S.C. Genid PREST, Cuptorul de Aur și celor care au adus un gram de bucurie pe chipul celor mai frumoși copii.

Protopopiatul Urziceni urează La mulți ani, tuturor copiilor!!!!