,,Daruri pentru cei mici” la Școala Gimnazială din Movilița

Timp de 2 zile peste 40 de elevi de la Școala Gimnazială din Movilita, jud. Ialomița s-au bucurat de vizita unor oaspeți dragi.

Prin proiectul “Daruri pentru cei mici!” derulat de Mânăstirea Sitaru, județul Ilfov, elevii au primit daruri bogate constând în alimente, rechizite, produse de igienă personală și dulciuri.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vicențiu, Episcopul Sloboziei si Călărașilor, în cadrul acțiunilor desfășurate au fost cooptate  Parohia Movilița Veche, Conducerea Unității de Învățământ și  Catedra de Religie a Școlii Gimnaziale Movilița. Acțiunile dedicate celor mici au avut un puternic impact, aducând bucurie în inimile părinților dar și ale elevilor.

Pregătirea logistică a celor două evenimente s-a datorat grupului de voluntari ai Mânăstirii Sitaru, iar la nivelul instituției de învățământ, activitățile au fost coordonate de profesorul Davila Theodor Stelian de la catedra de religie, în colaborare cu pr. Paroh Andrei-Viorel Toma, prof. Florina Roșu, directorul școlii, prof. înv. Viorica Dedu și prof. înv. Florentina Dedu.

Produsele asigurate de Mânăstirea Sitaru pentru cele două activități organizate în cadrul Școlii Gimnaziale din Movilița au fost în valoare de 7300 lei, motiv pentru care, cu gratudine aducem mulțumiri donatorilor, voluntarilor și tuturor celor implicați în acest proiect de suflet!

A consemnat Davila Theodor- Stelian- Profesor de Religie la Școala Gimnazială Movilița

Related Posts

Sari la conținut