Daruri și bucurie în lumina Învierii Domnului – Protopopiatul Urziceni

Există deja o tradiţie ca în preajma Sărbătorii Învierii Domnului, cel mai important praznic al Bisericii Ortodoxe, Biserica să îşi intensifice misiunea socială şi să fie aproape, ca întotdeauna, de cel aflat în nevoie.

Astfel, în speranţa de a aduce o rază de lumină specifică acestei mari sărbători a creştinătăţii, Protopopiatul Urziceni din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, prin Biroul de Asistenţă Socială respectiv Serviciul Social Acordat în Comunitate destinat Persoanelor Adulte a acordat cu acest prilej, în data de 30 aprilie 2024, în cadrul programului social ”Alături de Oameni … pentru Oameni”, din Fondul Filantropia și donații, daruri constând în alimente de strictă necesitate, articole de îmbrăcăminte și jucării pentru familiile asistate în cadrul serviciului social acreditat.

Firma S.C. Genid Prest S.R.L. din Urziceni (Cuptorul de Aur) a fost ca de fiecare dată alături de Protopopiatul Urziceni și a donat cozonaci proaspeți pentru realizarea pachetelor.

De asemenea, un ajutor important și binevenit a fost cel acordat de angajații firmei SC ”Bio Service” SRL din București care au donat din proprie inițiativă produse alimentare, articole de îmbrăcăminte și jucării pentru a fi acordate ca daruri cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști.

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă această utilă și frumoasă acțiune pentru gândul cel bun și bunăvoința arătată în demersul de a sprijini pe cei cu posibilități financiare și materiale reduse.

Acțiunea face parte din planul de activități aferent anului 2024 al Serviciului Social Acordat în Comunitate Destinat Persoanelor Adulte.

De Sfintele sărbători de Paşti, când prăznuim împreună Învierea Mântuitorului, Protopopiatul Urziceni vă transmite urări de sănătate, fericire, încredere în viitor şi împlinirea năzuinţelor de bine şi de frumos! Fie ca această mare sărbătoare să ne aducă tihnă şi bucurie în suflete, speranţa de a trăi în linişte şi pace!

Învierea Domnului cu bucurie!

 

                                                           Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut