Fapta bună dă rod bogat între oameni…

La sfârșitul acestei toamne, Liceul Tehnologic ”Sfânta Ecaterina” din Municipiul Urziceni a organizat în instituție o colectă de fructe, legume și alimente de bază.

Acțiunea ”Săptămâna fructelor și legumelor donate” a fost derulată în cadrul liceului în două proiecte și anume: Strategia Națională de Acțiune Comunitară (S.N.A.C.) dar și în Proiectul ”Voluntariatul între satisfacție și binefacere”.

Cu sprijinul elevilor dar și al familiilor lor au fost colectate produsele scopul fiind acela de a forma o deprindere frumoasă, de a cultiva dragostea față de aproapele nostru și de a-i educa și implica pe copii în ajutorarea semenilor.

Astfel, în data de 24 noiembrie 2023, în cadrul acestei frumoase acțiuni, utilă atât pentru cei care au dăruit cât și pentru cei care au primit, cadrele didactice însoțite de elevi au acordat în urma colaborării cu asistentul social din cadrul protopopiatului aceste daruri către 7 familii din Municipiul Urziceni, familii asistate de Protopopiatul Urziceni în cadrul serviciului social acreditat, respectiv Serviciul Social acordat în Comunitate, destinat Persoanelor Adulte.

Protopopiatul Urziceni mulțumește și pe această cale Liceului Tehnologic ”Sfânta Ecaterina” din Municipiul Urziceni, reprezentat prin doamna director Bratosin Gabriela Simona, pentru inițiativă și întreaga colaborare dintre instituții dar și cadrelor didactice și elevilor care au sprijinit acest demers, dând dovadă de bunăvoință.

 

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

 

Related Posts

Sari la conținut