Sfântă Cuvioasă Parascheva, roagă-te pentru noi!

Sfântă Cuvioasă Parascheva, roagă-te pentru noi!

 

În perioada 23-24 octombrie 2023, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Parohia Gârbovi 1 a continuat tradiția ultimului deceniu, de a organiza un pelerinaj în una din cele mai frumoase și pline de spiritualitate zone, Țara lui Stefan-Vodă Voievod, Nordul Moldovei.

În acest an au fost vizitate atât Mănăstiri seculare precum Mânăstirea Râșca și Mănăstirea Bogdanești, dar și așezăminte monahale de data mai recentă, de o frumusețe cerească, între care amintim Sihăstria Râșcăi și Cămârzani. În aceasta deplasare ne-am bucurat de dragostea și ospitalitatea obștii monahale de la Mânăstirea Bogdănești căreia îi mulțumim pentru binele făcut atât nouă ca pelerini, cât mai ales celor 100 de persoane vârstnice și bolnave pe care le au în grijă permanentă zi de zi.

În a doua zi de pelerinaj enoriașii parohiei din Bărăgan au vizitat capitala spiritualității moldave, Municipiul Iași, pentru a aduce rugaciunea lor, în Catedrala mitropolitană, înaintea ocrotitoarei Moldovei, Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Cu nădejdea în ajutorul Sfinților ne întoarcem fiecare în mijlocul familiei, Biserica de acasă.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Related Posts

Sari la conținut