Educația – prioritate a Bisericii! Program susținut în cadrul Protopopiatului Urziceni și de Serviciul Social acordat în Comunitate, destinat Persoanelor Adulte

Din dorința de a veni în sprijinul părinților deoarece mai sunt câteva zile până la începerea noului an școlar, Protopopiatul Urziceni din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a oferit în data de 06 septembrie 2023, prin serviciul social acreditat, respectiv Serviciul Social acordat în Comunitate destinat Persoanelor Adulte, rechizite atât de necesare în activitățile școlare pentru 26 de copii din familiile asistate în cadrul serviciului social în vederea asigurării celor necesare pentru școală și prevenirii abandonului școlar.

Această frumoasă acțiune, face parte din planul de activități aferent anului 2023 al Serviciului Social Acordat în Comunitate Destinat Persoanelor Adulte.

Protopopiatul Urziceni urează succes în noul an școlar tuturor copiilor și mulțumește Firmei SC Midas SRL, din Municipiul Urziceni, pentru ajutorul acordat în vederea achiziționării rechizitelor!

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut