CLUBUL DE VACANȚĂ – simbol de 10 ani în Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfintitului Părinte Vincentiu Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Urziceni a organizat pentru al 10-lea an Clubul de vacanță. Deja devenit tradiție în Municipiul Urziceni, el a adunat în fiecare săptămână (Marțea și Joia) peste 50 de copii care au beneficiat gratuit de activitățile educative și de petrecere a timpului liber. Ediția din acest an a fost marcată de o revigorare a activitățiilor prin înnoirea echipei de voluntari care din dragoste și dăruire față de aproapele, si-au dedicat din timpul lor liber celor mici.

Desfășurare centrelor de lucru la Lb Română Matematică, Engleză și Franceză a reușit sa-i atragă pe cei mici, astfel încât la finalul zilei sa avem certitudinea ca dintre toate aceste materii, copiii au reținut cu drag informații utile.

Protopopiatul Urziceni a oferit la încheierea celei de-a X-a ediții un pachet cu rechizite pt fiecare participant, utile pt începerea noului an școlar, diplome de participare iar tinerelor implicate, diplome de voluntariat.

Aducem cuvânt de mulțumire voluntarilor: Mihai Norina Andreea, Scarlatescu Adina, Hovaghinian Diana, Mihai Cristina, Sandu Alexia Maria și Gheorghe Miruna Florentina.

Programul din timpul anului școlar va reveni la orarul inițial săptămânal, în care ne vom revedea în fiecare zi de Sâmbătă.

Berbec Victorița, coordonator Club de vacanță

Related Posts

Sari la conținut