Ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Urziceni

Marți, 13 iunie 2023, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Protopopiatul Urziceni a avut loc Ședința Administrativă Lunară. Aceasta s-a desfășurat în Sala de Festivități a Protopopiatului Urziceni, începând cu ora 09.30.

Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Chiriarhului locului, a fost prezent Preacucernicul Părinte dr. Cristi GAVRILĂ, Consilier Administrativ Bisericesc, care a prezidat lucrările ședinței din luna iunie.

După ce a transmis binecuvântarea  Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte consilier a subliniat importanța implicării preotului la nivelul comunității parohiale.

Părintele Protopop Aurel Berbec a prezentat preoților cele mai noi comunicări primite de la Sfânta Episcopie.

În continuare preacucernicul părinte Adrian Răzvan Ivăneț, preot paroh la Parohia Adâncata, a prezentat referatul „Sfânta Treime – structura supremei iubiri”.

La final, s-au purtat discuții pe marginea referatului și s-au identificat soluții pentru intensificarea activităților pastoral – misionare în cadrul parohiilor.

Ședința s-a încheiat cu rostirea rugăciunii ,,Cuvine-se cu adevărat”.

A consemnat preot dr. Andrei – Gabriel GHIAUR, Secretarul Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut