Taina Sfântului Maslu săvârșită la cele două Centre pentru persoane vârstnice din Fierbinți Târg

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, și la inițiativa părintelui protopop Aurel Berbec s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu la cele două centre pentru persoane vârstnice din localitatea Fierbinți Târg.
Astfel, preoții din cadrul Protopopiatului Urziceni vor săvârși prin rotație, după un program deja stabilit, Taina Sfântului Maslu la aceste centre în prima vinere de la începutul fiecărei luni.
Pentru întâia oară în acest demers, Taina Sfântului Maslu a fost săvârșită de preacucernicul părinte Radu Gheorghe de la Parohia Fierbinții de Jos și de preacucernicul părinte Apostol Dănuț de la Parohia Grecii de Jos la Centrul pentru persoane vârstnice din Fierbinți, iar la Centrul Medico Social de preacucernicul părinte Andrei Gabriel Ghiaur de la Parohia Fierbinți Târg și de preacucernicul părinte Andrei Adrian de la Parohia Stroiești.
În contextul anului omagial al persoanelor vârstnice, săvârșirea Tainei Sfântului Maslu este binevenită spre sănătatea trupească și sufletească a beneficiarilor acestor Centre.
A consemnat preot dr. Andrei Gabriel Ghiaur de la Parohia Fierbinți Târg

Related Posts

Sari la conținut