Viața, darul lui Dumnezeu

În contextul desfășurării Marșului pentru Viață, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, în data de 24 martie, a fost susținută o sesiune de informare pentru elevi ai Colegiului Național „Grigore Moisil” din Urziceni. Întâlnirea, intitulată „Viața, darul lui Dumnezeu! Implicarea tinerilor în protejarea vieții”, a avut ca obiectiv principal accentuarea importanței vieții mamei și a copilului nenăscut.

Materialul didactic pregătit a adus în prim plan argumente de ordin spiritual, biologic și social în favoarea cunoașterii unui tablou cât mai complet al apariției vieții omului. Moderatori ai acestei întâlniri au fost Pr. Popa Popescu Gabriel, Pr. Dincă Ovidiu și Pr. Minea Daniel, prin susținerea Biroului de Asistență Socială al Protopopiatului Urziceni.

Încadrându-se în conceptul general al Marșului pentru Viață, sesiunea de informare a pledat pentru cunoașterea adevărului de către toți cei implicați, susținând dreptul la viață pentru cei care nu și-l pot susține (știind că toți am primit în mod gratuit darul vieții) și responsabilizând pe toți cei implicați pentru a oferi suport, în primul rând, părinților celor încă nenăscuți.

 

Preot Ovidiu DINCĂ de la Parohia ,,Sfântul Nicolae” – Urziceni

rpt

Related Posts

Sari la conținut