„Marșul pentru viață” la Urziceni – 2023

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Urziceni a organizat pe data de 25 martie 2023 Marșul pentru viață având ca temă „Viitorul este pro-viață”.
Evenimentul s-a desfășurat în centrul Municipiului Urziceni, în vecinătatea Catedralei Sfinții Împărați Constantin și Elena.
Acțiunea s-a bucurat de prezența copiilor, a tinerilor, a tinerelor familii din Urziceni și din localitățile limitrofe.
Slujba de Te Deum a fost oficiată pe esplanada din fața Sfântului Locaș. Părintele Protopop Aurel Berbec a dat citire cuvântului pastoral al Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, dedicat acestei zile.
Cu acest prilej copiii de la Cercul de pictură Sfântul Apostol Luca al Protopopiatului Urziceni au expus o parte din lucrările lor, realizate special pentru mamele lor.
Recitarea de poezii și interpretarea cântecelor dedicate Maicii Domnului dar si mamei creștine, au constituit momente emoționante pentru mulți dintre cei prezenți.
Sesiune de face-painting, desene pe asfalt, baloane multi-colore, prăjituri, dulciuri și sucuri au întregit tabloul acestei manifestări.
Nădăjduim ca mesajul evenimentului să fie receptat de mamele care se vor afla vreodata într-o criză de sarcină și SĂ OPTEZE cu multa dragoste și responsabilitate PENTRU VIAȚĂ.
Bunul Dumnezeu sa ocrotească copiii acestor locuri, viitorul acestei țări!
Victorița Berbec – Coordonatorul Cercului de pictură Sfântul Apostol Luca – Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut