Daruri de Crăciun în Protopopiatul Urziceni

Dacă misiunea Biroului de Asistenţă Socială din Protopopiatul Urziceni este tocmai aceea de a veni în întâmpinarea dificultăţilor resimţite de oameni şi de a sprijini pe cât posibil beneficiarii săi, atunci, cu atât mai mult în prag de sărbători ne-am străduit să fim alături de cei aflaţi în nevoie.

Semnificaţia religioasă a Crăciunului este reprezentată de Naşterea Mântuitorului Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu trimis pe pământ să ajute oamenii să devină mai buni, mai credincioşi, mai îngăduitori.

Astfel, sărbătoarea Naşterii Domnului este aşteptată cu emoţie şi bucurie de toţi credincioşii, de la cel mai mic până la cel mai mare, de la cel mai sărac până la cel mai bogat.

Bucuria acestei sărbători poate fi trăită la aceeaşi intensitate necondiţionat dar din păcate lipsa resurselor necesare creării spiritului acestei mari sărbători poate reprezenta un impediment.

Tocmai din acest motiv, în prag de sărbători, în data de 21 decembrie 2022, Protopopiatul Urziceni din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, prin Serviciul Social Acordat în Comunitate destinat Persoanelor Adulte a acordat daruri pentru șaisprezece familii asistate în cadrul serviciului social acreditat.

Astfel, în cadrul programului social ”Alături de Oameni … pentru Oameni”, au fost acordate pachete consistente cu alimente neperisabile și un calendar creștin ortodox din partea protopopiatului dar și produse lactate donate de Fundația Fabrica de Daruri.

De asemenea firma SC Genid Prest SRL din Urziceni (Cuptorul de Aur) de mai mulți ani ne este alături, și atât de Paște cât și de Crăciun, donează cozonacii necesari pentru realizarea tuturor pachetelor.

Această frumoasă acțiune, face parte din planul de activități aferent anului 2022 al Serviciului Social Acordat în Comunitate Destinat Persoanelor Adulte.

Protopopiatul Urziceni mulțumește pentru dăruire și bunăvoință celor implicați în această frumoasă și utilă acțiune și urează CRĂCIUN FERICIT! tuturor, cu prilejul acestei mari sărbători a Naşterii Domnului Nostru Iisus Hristos.

 

  Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut