Instalarea noului preot paroh de la Parohia Roșiori 1

Cu binecuvântarea Preasfintitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, vineri, 24 iunie 2022,  la Parohia Roșiori 1 a avut loc instalarea tânărului preot Pană Daniel.

După săvârșirea Sfintei și Dumnezeieștii Liturghii cu ocazia sărbătorii Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul, preacucernicul părinte Aurel BERBEC, Protopop de Urziceni, a dat citire Deciziei de numire Nr. 22/ 2022 a tânărului preot Daniel Pană în postul de preot paroh la Parohia ROȘIORI 1.

La momentul cuvenit, noul preot paroh a ținut un cuvânt în care a mulțumit Chiriarhului locului, Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, pentru binecuvântare și încredere, părintelui protopop pentru cuvintele calde pline de dragoste  și bunăvoință,  familiei pentru susținere,  și fraților preoți pentru participarea la acest moment deosebit. De asemenea a adresat mulțumiri autorităților locale prezente și enoriașilor parohiei. La acest moment au participat preoți din Cercul pastoral Movilița.

A consemnat preot dr. Andrei – Gabriel GHIAUR, Secretarul Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut