”Zâmbet de Copil” în Protopopiatul Urziceni

Marți, 31 mai 2022, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Urziceni a organizat cea de a XIII-a ediție a evenimentului ”Zâmbet de copil”, organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.

De această acțiune s-au bucurat aproximativ 50 de copii, respectiv copiii înscriși în cadrul Cercului de Pictură ”Sf. Apostol Luca”, copii ai preoților din protopopiat dar și copiii din familiile asistate de Protopopiatul Urziceni în cadrul serviciului social acreditat și anume: Serviciul Social acordat în Comunitate destinat Persoanelor Adulte.

În deschiderea acestui eveniment Preacucernicul Părinte Protopop Berbec Aurel, preot paroh la Parohia Gârbovi I, a adresat un cuvânt de bun venit tuturor celor prezenți, a felicitat copiii cu ocazia zilei în care toți aceștia sunt sărbătoriți, îndemnându-i să fie ascultători și silitori în tot ce au de făcut.

După acest moment cei mici s-au bucurat de piesa de teatru ”Iedul cu trei capre”, interpretată de angajații firmei Trăistuţa cu poveşti.

În continuarea programului domnișoara Anca Marinică invitată în calitate de animator a bucurat pe cei mici cu entuziasmul și energia sa, antrenându-i pe cei mici în diverse activități.

Inocenţa şi puritatea sărbătoriţilor, care s-au bucurat pe deplin de aceasta zi dedicată lor, a răsplătit cum se cuvine efortul organizatorilor deoarece nimic nu-i mai frumos pe lumea aceasta decât râsul unui copil fericit. Şi ce veselie şi voie bună a prilejuit pentru toţi copiii această sărbătoare!

Această acțiune, face parte din planul de activități aferent anului 2022, atât al Biroului de Asistență Socială cât și al Serviciului Social Acordat în Comunitate Destinat Persoanelor Adulte.

Mulțumim Firmei SC Genid Prest SRL din Urziceni (Cuptorul de Aur) pentru susținerea oferită în realizarea acestui frumos și util eveniment.

Protopopiatul Urziceni urează tuturor copiilor un sincer şi călduros „La Mulţi Ani!” dorindu-le să păstreze pentru totdeauna în suflet specificul copilăriei.

 

                        Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut