Ședința administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Urziceni

Marți, 08 martie 2022, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Protopopiatul Urziceni a avut loc Ședința Administrativă Lunară.

În contextul epidemiologic actual, ședința s-a desfășurat conform indicațiilor comunicate de la Centrul Eparhial, după cum urmează:

– în intervalul orar 09.00 – 10.00, în Sala de festivități a Protopopiatului Urziceni, cercurile pastorale: Adâncata, Coșereni, Jilavele, Manasia, Malu.

– în intervalul orar 10.00 – 11.00, la biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena  din Urziceni, cercurile pastorale: Urziceni, Fierbinți, Movilița, Lilieci, Axintele.

Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Chiriarhului locului, a fost prezent preacucernicul părinte Cristi MUNTEANU, Consilier  Economic, care a transmis arhierești binecuvântări fraților preoți din partea Preasfinției Sale și a evidențiat importanța dinamizării activității pastoral – misionare.

         Preacucernicul Părinte Aurel BERBEC, Protopop al Protopopiatului Urziceni, a prezentat preoților cele mai noi comunicări primite de la Centrul Eparhial. De asemenea, părintele protopop a mulțumit preacucernicilor părinți pentru implicarea în organizarea unor colecte pentru refugiații din Ucraina.

Ședința s-a încheiat cu rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.

 

A consemnat preot dr. Andrei – Gabriel GHIAUR, Secretarul Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut