Membrii Cercului de pictură Sf. Apostol Luca al Protopopiatului Urziceni au pictat astăzi, 15 ianuarie 2022, în amintirea Marelui Poet – Mihai Eminescu

Mihai Eminescu este numele la care mulți români se gândesc atunci când sunt întrebați care este cel mai mare poet al țării noastre. El nu a fost doar poet, ci și un mare jurnalist și prozator, un om care a iubit teatrul, natura și folclorul. Ba mai mult, a fost și un grozav înotător si un mare patriot!

Pentru a sărbători și noi asa cum se cuvine, cei mai mici membri, de la prima grupă, au lucrat foarte frumos în echipă, la fondul propriu-zis al portretului iar cu forțe proaspete au venit și elevele, Mihai Norina și Scarlat Lavinia de la grupa a2-a pentru a întregi portretul marelui poet.

Această zi petrecută în atelierul Cercului de pictură Sfantul Apostol Luca a fost dedicată lui Mihai Eminescu și s-a dorit a fi o floare a recunoștinței, sădită în memoria celui mai mare poet național.

 

A consemnat doamna preoteasă Victorița BERBEC, coordonator al Cercului de pictură „Sfântul Apostol Luca” – Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut