„Alături de Oameni … pentru Oameni” program social derulat de Protopopiatul Urziceni

          Acest program social a fost inițiat în anul 2009 din dorința de a veni în întâmpinarea problemelor resimțite de persoanele din comunitate aflate în dificultate şi care din motive obiective nu puteau să îşi asigure un trai minim decent.

          Din primul moment şi până în prezent, obiectivul urmărit în cadrul acestui program a fost acela de a îmbunătății calitatea vieții beneficiarilor.

          Deoarece lipsa resurselor, indiferent de tipul lor (resurse financiare, materiale sau umane) este de obicei problema socială resimțită de beneficiar şi identificată de asistentul social, Serviciul Social acordat în Comunitate destinat Persoanelor Adulte din cadrul Protopopiatului Urziceni sprijină cazurile sociale asistate prin acordarea unui pachet alimentar / trimestru.

          Astfel, în data de 30 august 2021, Protopopiatul Urziceni din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, prin Biroul de Asistență Socială și Serviciul Social Acordat în Comunitate destinat Persoanelor Adulte, a acordat în cadrul programului social ”Alături de Oameni … pentru Oameni!”, din Fondul Filantropia, daruri constând în alimente de strictă necesitate, atât pentru o persoană aflată în dificultate dar și pentru nouăsprezece familii asistate în cadrul serviciului social acreditat.

          Valoare totală acțiune: 1033 lei, din Fondul Filantropia.

          Această frumoasă acțiune, face parte din planul de activități aferent anului 2021, atât al Biroului de Asistență Socială cât și al Serviciului Social Acordat în Comunitate Destinat Persoanelor Adulte.

          Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut