„Zâmbet de Copil” în Protopopiatul Urziceni

                Miercuri, 02 iunie 2021, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Urziceni a organizat cea de a XII-a ediție a evenimentului ”Zâmbet de copil”, organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.

            De această acțiune s-au bucurat aproximativ 50 de copii, respectiv copiii înscriși în cadrul Cercului de Pictură ”Sf. Apostol Luca” dar și copiii din familiile asistate de Protopopiatul Urziceni în cadrul serviciului social acreditat și anume: Serviciul Social acordat în Comunitate destinat Persoanelor Adulte.

            Domnișoara Anca Marinică a bucurat pe cei mici cu entuziasmul și energia sa, antrenându-i în diverse activități. De asemenea baloanele modelate, face-painting-ul, prăjiturile și sucul au contribuit la buna dispoziție a celor mici.

        Inocenţa şi puritatea sărbătoriţilor, care s-au bucurat pe deplin de aceasta zi dedicată lor, a răsplătit cum se cuvine efortul organizatorilor deoarece nimic nu-i mai frumos pe lumea aceasta decât râsul unui copil fericit. Şi ce veselie şi voie bună a prilejuit pentru toţi copiii această sărbătoare!

            Mulțumim pentru susținerea oferită de SC Genid Prest SRL (Cuptorul de Aur) și A.G.C. Evotech Agriculture SRL, care au făcut posibilă această acțiune.

            Protopopiatul Urziceni urează tuturor copiilor un sincer şi călduros „La Mulţi Ani!” dorindu-le să păstreze pentru totdeauna în suflet specificul copilăriei.

 

           Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut