Protopopiatul Urziceni. Daruri și bucurie în lumina Învierii Domnului

Sărbătoarea Sfintelor Paști fiind una din cele mai importante sărbători în Biserica Ortodoxă Română, a devenit o tradiție ca în preajma acestei mari sărbători creștine, Biserica să își intensifice misiunea socială și să fie aproape, ca întotdeauna, de cel aflat în nevoie.  

Astfel, în speranța de a aduce o rază de lumină specifică acestei mari sărbători a creștinătății, Miercuri, 24 Aprilie 2019, Protopopiatul Urziceni din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, prin Biroul de Asistență Socială respectiv Serviciul Social Acordat în Comunitate destinat Persoanelor Adulte, a acordat cu acest prilej, în cadrul programului social ”Alături de Oameni … pentru Oameni”, din fondul Filantropia, daruri constând în alimente de strictă necesitate pentru douăzeci de familii asistate.

Fiecare pachet a fost alcătuit din: 1 buc cozonac proaspăt; 1 litru ulei, 1 litru oțet, 1 kg orez, 1 kg fasole, 1 kg mălai, 1 kg făină, 1 kg zahăr, 500 gr griș, 1 buc macaroane la 400 gr, 1 buc spaghete la 400 gr, 1 buc conservă pate de porc la 200 gr, 1 buc conservă pate de pasăre la 200 gr, 1 buc conservă carne presată de porc la 300 gr, 1 buc conservă de pește (hering în ulei) la 170 gr, 1 buc măsline în saramură 340 gr, 1 buc muștar dulce la 200 gr, 1 buc ketchup dulce la 500 gr.

Firma S.C. GENID PREST S.R. L. din Urziceni (Cuptorul de Aur) a fost ca de fiecare dată alături de Protopopiatul Urziceni și a donat cozonacii pentru realizarea pachetelor. Îi mulțumim pentru gândul cel bun și bunăvoința arătată în demersul de a sprijini pe cei cu posibilități financiare și materiale reduse.

Această frumoasă acțiune, face parte din planul de activități aferent anului 2019 al Serviciului Social Acordat în Comunitate Destinat Persoanelor Adulte și se înscrie în cadrul manifestărilor dedicate acestui an, care a fost desemnat în Episcopia Sloboziei și Călărașilor drept ”Anul mărturisirii prin fapte a credinței ortodoxe”.

De Sfintele sărbători de Paşti, când prăznuim împreună Învierea Mântuitorului, Protopopiatul Urziceni vă transmite urări de sănătate, fericire, încredere în viitor şi împlinirea năzuinţelor de bine şi frumos. Fie ca această mare sărbătoare să ne aducă tihnă şi bucurie în suflete, speranţa de a trăi în linişte şi pace! Învierea Domnului cu bucurie!

 

 Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut