„PREŢUIRE FEMEII!” – omagiu adus femeii creștine în Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Urziceni, prin Biroul de Asistență Socială și Serviciul Social acordat în Comunitate destinat Persoanelor Adulte a organizat în data de 07 martie 2019, cea de a XV-a ediție a evenimentului ”PREȚUIRE FEMEII!”.

În deschidere Preacucernicul Părinte Protopop Berbec Aurel a adresat un cuvânt de bun venit celor prezenți și a felicitat doamnele cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii mulțumindu-le pentru dăruirea de care dau dovadă zi de zi.

Acest spectacol a fost dedicat exclusiv doamnelor și s-a desfășurat în sala de activități a Protopopiatului Urziceni.

Programul artistic pregătit special pentru domnișoarele și doamnele invitate a fost susținut atât de copii cât și de invitații speciali ai evenimentului după cum urmează: 

·               Roman Mihai, elev în clasa a III-a la Școala Gimnazială ”Alexandru Odobescu” din Municipiul Urziceni coordonat de doamna profesor Sanda Țăranu. A interpretat instrumental, la vioară, următoarele piese: Concert în Si minor de O. Rieding și Concert de Primăvară de V. F. Bach.

·               Domnul Enache Grigore din parohia Grindu care a interpretat câteva cântece atât instrumental cât și vocal;

·               Copiii de la Grupul Colinda al comunei Jilavele condus de doamna Rodica Crăciun care au susținut un program artistic format din cântece populare și două suite de dansuri.

Din partea Protopopiatului Urziceni în semn de prețuire, atât pentru femeie cât și pentru familia creștină, doamnele prezente au primit mărțișoare și au servit un bufet suedez pregătit special pentru acest eveniment astfel încât doamnele să socializeze și să se bucure de această zi dedicată lor.

Mulțumim și pe această cale Firmei SC Genid Prest SRL (CUPTORUL DE AUR) care ne-a sprijinit în desfășurarea acestui eveniment.

Protopopiatul Urziceni urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară minunată și un sincer „La Mulți Ani!”.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni.

Related Posts

Sari la conținut