Festivalul urzicenean de colinde „Deschide ușa, creștine!” – Ediția a XVI – a

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, sâmbătă, 15 decembrie 2018, Protopopiatul Urziceni a organizat cea de a XVI-a Ediție a Festivalului de colinde populare românești „Deschide ușa, creștine!”.

Evenimentul a fost deschis de corala Anton Pann a Protopopiatului Urziceni, dirijată de părintele Ovidiu Dincă. Următoarele cete de colindători, constituite din grupurile de cateheză parohiale, au bucurat zecile de ialomițeni prezenți la acest eveniment. Cei 170 de colindători au primit din partea Protopopiatului Urziceni pachete cu dulciuri și produse igienico-sanitare.

Invitații speciali ai acestei ediții au fost membrii corului bărbătesc Cantus Domini, dirijați de părintele profesor dr. Ștefan Constantin Răzvan. Publicul a amuțit, fiecare dintre cei prezenți căutând parcă să nu întineze cu nimic perfecțiunea interpretării magistrale a acestui grup. Emoții, lacrimi, entuziasm și fericire – toate aceste sentimente au caracterizat din plin starea sufletească a credincioșilor prezenți la acest moment.

Întregul eveniment a fost transmis în direct pe internet prin intermediul Agenției de știri Lăcașuri Ortodoxe.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui frumos eveniment: Organizația World Vision România, Tymbark România, SC Midas N&CO, SC Genid Prest SRL (Cuptorul de Aur), S.C. Rolmira, S.C. Martplast S.R.L., Părintelui Radu George de la Parohia Brazii, Părintelui David Daniel de la Parohia Grindași, domnului Marin Mirel din Urziceni, domnului Andrei Constantin, domnului Cristi Savu dar și site-ului Lăcașuriortodoxe.ro pentru mediatizare.

Protopopiatul Urziceni vă urează să aveți Sărbători cu pace și sfinte bucurii!

                      A consemnat Preot Aurel Berbec, Protopop de Urziceni

Related Posts

Sari la conținut