Ziua Internațională a Voluntarului sărbătorită de Protopopiatul Urziceni

Prin rezoluţia 40/212 din 17 decembrie 1985, ziua de 5 decembrie a fost declarată de către Organizaţia Naţiunilor Unite “Ziua Internaţională a Voluntarului” pentru recunoaşterea eforturilor şi meritelor voluntarilor din întreaga lume. Persoanele care desfăşoară activităţi de voluntariat se evidenţiază tocmai prin capacitatea şi abilitatea de a se dărui celor care sunt în nevoie.

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Biroul de Asistenţă Socială/Serviciul Social acordat în Comunitate destinat Persoanelor Adulte din cadrul Protopopiatului Urziceni, a organizat în data de 04 decembrie 2018, cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntarului un eveniment dedicat acestora.

Protopopiatul Urziceni a marcat acest eveniment internaţional important şi a cinstit pentru dăruirea şi efortul depus în decursul acestui an pe toţi voluntarii misionari implicaţi în activităţile desfăşurate. Acţiunea a debutat cu o evaluare a activităţilor din anul 2018 şi cu dezbaterea aspiraţiilor şi propunerilor pentru anul 2019, fapt necesar pentru îmbunătăţirea performanţei activităţii. După acest moment socializarea a fost asigurată în cadrul unei mese festive. Toţi cei prezenţi au primit daruri.

Mulţumim şi pe această cale următorilor voluntari social – misionari fără de care activităţile noastre nu s-ar fi putut realiza: Preacucernicului Părinte Dr. Dincă Ovidiu, Preacucernicului Părinte Gangă Nicolae, Preacucernicului Părinte Minea Daniel Mirel, Preacucernicului Părinte Popa Popescu Gabriel, doamnei Nae Petra – învăţătoare, doamnei Marcu Georgeta – profesor și domnișoarei Ivan Ana Maria care ne-au sprijinit necondiţionat în desfăşurarea tuturor activităţilor.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut