Fapta bună dă rod bogat între oameni…

La sfârșitul acestei toamne, Grădinița cu Program Prelungit ”Rază de Soare” din Municipiul Urziceni a organizat în instituție o colectă de fructe și legume în cadrul proiectului S.N.A.C., cu sprijinul familiilor a căror copii frecventează grădinița, cu scopul de a forma o deprindere frumoasă încă de la această vârstă fragedă, de a cultiva dragostea față de aproapele nostru și de a-i educa și implica pe cei mici în ajutorarea semenilor.

Astfel, în data de 23 noiembrie 2018, cadrele didactice însoțite de părinți au acordat în urma colaborării cu asistenții sociali din cadrul protopopiatului aceste daruri beneficiarilor asistați de Protopopiatul Urziceni în cadrul serviciului social acreditat, respectiv Serviciul Social acordat în Comunitate destinat Persoanelor Adulte și anume 20 de familii din Municipiul Urziceni.

Ajutorul material a fost acordat în cadrul programului social ”Alături de Oameni … pentru Oameni”, program derulat fără întrerupere încă din anul 2009 de Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni.

Această frumoasă acțiune, utilă atât pentru cei care au dăruit cât și pentru cei care au primit se înscrie în cadrul manifestărilor dedicate anului 2018, care a fost desemnat în Episcopia Sloboziei și Călărașilor ”Anul Familiei Creștine”.

Protopopiatul Urziceni mulțumește pe această cale doamnei Director Petre Rodica pentru inițiativă și întreaga colaborare dintre instituții dar și cadrelor didactice și familiilor care au sprijinit acest demers, dând dovadă de bunăvoință.

                       Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut