Campanie de donare de sânge în Protopopiatul Urziceni

Pentru a veni în sprijinul semenilor noștri aflați în suferință, joi, 30 august 2018, în intervalul orar 08:00 – 12:00, Protopopiatul Urziceni a continuat acest demers și a organizat o nouă acțiune în cadrul campaniei naționale susținută de Patriarhia Română și anume: ”Donează sânge, salvează o viață!”.

Prin amabilitatea doamnei Raluca Mihaela Cruceat, director al Centrului de Transfuzii Sanguine Ialomița, o echipă medicală s-a deplasat la sediul Protopopiatului Urziceni pentru realizarea acestei acțiuni.

Protopopiatul a făcut cunoscută acțiunea la nivelul municipiului Urziceni dar și în cele 68 de parohii arondate cu scopul de a implica pe cei interesați în acest demers și de a forma o deprindere frumoasă de a ajuta semenii aflați în suferință.

Printre donatori s-au numărat și preoți din Protopopiatul Urziceni, alături de doamne preotese, care prin exemplul lor au contribuit la reușita acestei inițiative. La această inițiativă au luat parte și persoane asistate social de Biroul de asistență socială din cadrul Protopopiatului Urziceni, dar și numeroase persoane din Municipiul Urziceni dar și din parohiile arondate.

Mulțumim preoților și tuturor celor care astăzi au ales să dăruiască „strop de viață” oamenilor care au atât de mare nevoie de sânge!

                                                           Berbec Victorița – Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut