Sesiuni de informare la liceele din Urziceni

Întâmpinând întrebările frumoase ale tinereții, Protopopiatul Urziceni, în colaborare cu liceele din Urziceni, a organizat în cadrul programului ”Tinerii și Hristos” sesiuni de informare care au fost adresate tinerilor liceeni, la sfârșitul lunii aprilie.

Având binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, EpiscopulSloboziei și Călărașilor, au fost delegați preoții Dincă Ovidiu, Popa Popescu Sorin și Minea Daniel, care au primit mai mult decât au oferit.

Aceștia au primit semnele unor căutări sincere venite din partea celor care sunt în primăvara vieții. În schimb, facilitatorii au oferit o mică parte din tezaurul de învățătură și viață al Bisericii, cu ocazia declarării anului 2018 ca „An omagial al unității de credință și de neam”.

Colegiul Național „Grigore Moisil”, Liceul Tehnologic „Sfânta Ecaterina” și Liceul Tehnologic din Urziceni au fost gazdele evenimentului, antrenând în discuție propriii elevi, într-un dialog viu și natural.

Sesiunile de informare au căpătat o dinamică adaptată timpurilor, răspunzând problemelor actuale ale tinerilor noștri. Ele sunt parte dintr-un proiect reușit care a acumulat mai mulți ani de viață și care lasă semne frumoase în inimile elevilor.

Preacucernicul Preot Dr. Dincă Ovidiu – Parohia Sfântul Nicolae Urziceni

Related Posts

Sari la conținut