Ședința administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Urziceni

Marți, 13 martie 2018, începând cu ora 10:00, preoții din cadrul Protopopiatului s-au întrunit în Sala de Festivități a Protopopiatului Urziceni, pentru a participa la Ședința Administrativă lunară. Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Chiriarhului locului, a fost prezent PC Pr. Cristi Gavrilă, Consilier Canonic – Juridic. După rostirea rugăciunii Împărate Ceresc, s-a cântat veșnica pomenire pentru părintele Ștefan Ene, fost preot paroh la Parohia Maia, trecut la Domnul la finele lunii ianuarie.

Apoi, PC Pr. Consilier Cristi Gavrilă a transmis din partea Preasfințitului Părinte Vincențiu arhierești binecuvântări fraților preoți, după care a dat cuvântul părintelui protopop Aurel BERBEC a trecut la prezentarea adreselor primite de la Centrul Eparhial. După care, părintele protopop l-a prezentat pe tânărul Ivăneț Răzvan, care de la 01 martie 2018 ocupă postul de secretar 2 în cadrul Protopopiatului Urziceni.

PC Pr. George SAVA de la Parohia Adormirea Maicii Domnului – Urziceni, a susţinut referatul cu tema Despre alegerea soțului/soției. Au urmat discuţii asupra temei referatului şi a diverselor aspecte ale vieţii pastoral misionare.

Ședința s-a încheiat cu rostirea rugăciunii Apărătoare Doamnă.

A consemnat Preot Dr. Andrei – Gabriel GHIAUR, Secretarul Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut