Daruri de Crăciun în Parohia Fierbinți Târg

Luni, 25 decembrie 2017, când Biserica Ortodoxă sărbătorește praznicul Nașterii Domnului Iisus Hristos, credincioșii parohiei Fierbinți Târg s-au adunat cu mic cu mare în biserica parohială pentru a participa la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

La final, după ce preotul paroh Ghiaur Andrei Gabriel a citit pastorala chiriarhală la Nașterea Domnului intitulată ,,Pe pământ pace, între oameni bunăvoire! (Luca 2, 14)”, a avut loc un program artistic susținut de copii de la școala primară din localitate sub îndrumarea părintelui paroh. Elevii prezenți au cântat colinde tradiționale și au rostit poezii despre slăvitul Praznic al Nașterii Pruncului dumnezeiesc în ieslea din Betleemul Iudeii. Spre bucuria celor mici a venit și Moș Crăciun cu daruri ca să răsplătească osteneala lor.

„Venirea Moșului”, care a împărțit copiilor 100 de pachete consistente cu dulciuri, a fost posibilă datorită generozității enoriașilor Parohiei Fierbinți Târg.

În preajma sărbătorii Nașterii Domnului, părintele paroh a vizitat și casele celor aflați în dificultate materială, spre a le duce daruri provenite din colecta organizată cu prilejul Postului Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.

A consemnat preot paroh dr. Andrei – Gabriel GHIAUR

Related Posts

Sari la conținut