Misiune și filantropie în prag de iarnă la Urziceni

În urma colaborării dintre Parohia Sfinții Împărați Constantin și Elena și Școala Gimnazială Ion Heliade Rădulescu din Urziceni s-a născut un nou proiect în toamna acestui an.

La inițiativa doamnei director adjunct Dana Matache, corpul profesoral împreună cu elevii au făcut o colectă, constând în fructe, legume și alte produse alimentare. După aceea, le-au adus la biserică pentru a fi distribuite persoanelor cu venituri reduse, vârstnicilor și celor suferinzi.

Preoții Catedralei împreună cu membrii consiliului parohial au mers pe la casele credincioșilor și le-au dus alimentele dăruite de copii.

Acest eveniment a adus multă bucurie beneficiarilor care au primit cu recunoștință darurile, dar și un sentiment de vie mulțumire celor care le-au oferit pentru că și-au ajutat aproapele.

Implicarea tinerilor în activități filantropice continua, așadar, la Catedrala din Urziceni. Prin aceste acțiuni de binefacere, care se desfășoară periodic în parohia noastră, nădăjduim să insuflam copiilor o pornire generoasă în speranța că nu vor trăi cu indiferență la nevoile semenilor lor.

Preot Bogdan-Ionuț Stancu

Parohul Catedralei din Urziceni

Related Posts

Sari la conținut