Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice în Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, pe data de 02 octombrie 2017, Protopopiatul Urziceni prin Biroul de Asistenţă Socială și în colaborare cu Primăria Municipiului Urziceni a organizat la sediul protopopiatului, cea de a VIII-a ediție a evenimentului dedicat persoanelor de vârsta a III-a, cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.

Ziua de 01 octombrie a fiecărui an este dedicată Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice dar și unei mari sărbători si nu o sărbătoare întâmplătoare, ci Acoperământul Maicii Domnului iar brațele Fecioarei ne cuprind pe toți, cei care cu evlavie şi credință o preacinstim.

Acest eveniment nu se putea desfăşura fără ca noua generaţie să îşi aducă aportul la preţuirea şi mulţumirea celor ce au contribuit atâţia ani la creşterea şi dezvoltarea atât a generaţiilor următoare dar şi a societăţii în ansamblu.

Astfel, pe parcursul evenimentului, în cadrul programului artistic, copiii au bucurat sufletele celor prezenți printr-un program artistic format din:

pricesne închinate Maicii Domnului – grupul de cateheză „Muguri de Lumină” al Protopopiatului Urziceni, condus de domnișoara Ivan Ana Maria, voluntar în cadrul Biroului de Asistență Socială; cântece și dansuri populare – grupul Colinda al comunei Jilavele condus de doamna Rodica Crăciun. La sfârşit toţi cei prezenţi au servit un bufet suedez.

Această acțiune a fost posibilă şi datorită sprijinului oferit de Parohia Fierbinți Târg dar și de următoarele firme din Municipiul Urziceni cărora le mulțumim pentru suportul oferit și bunăvoință: SC Genid Prest SRL (Cuptorul de Aur), SC. Anica Serv SRL, SC ACN PROD SRL, SC IF Dima SRL, Domnul Marin Mirel din Urziceni.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut