Pelerini din Urziceni pe Muntele Tabor de Schimbarea la Față

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu un grup de credincioși din Urziceni au mers în pelerinaj în Israel, în perioada 16-22 august 2017.

Însoțiți de părintele Bogdan-Ionuț Stancu au trăit momente deosebite pline de încărcătură duhovnicească, dar mai ales au simțit fiorul și emoția vie care izvorăște din locurile sfinte.

Momentul cel mai important a fost participarea la Sfânta Liturghie săvârșită pe Muntele Tabor de Schimbarea la Față și trăirea minunii norului dumnezeiesc, care aduce binecuvântare peste credincioși.

De asemenea, închinarea la locurile sfinte, unde s-au citit rugăciuni și pasaje din Sfânta Evanghelie, a fost un prilej de aducere aminte că omul este creat de Dumnezeu nu doar cu trup, ci mai ales cu suflet.

„Am călătorit pe meleaguri diferite de oricare altele… Ne-am rugat, l-am căutat pe Dumnezeu în aceste zile și cu siguranță ne vom simți mai întăriți, vom fi mai buni, mai înțelepți” (mărturia unui pelerin – Rodica Nicolae).

Nu putem decât să fim mulțumitori Bunului Dumnezeu pentru acest mare dar și să mărturisim cu ardoare credința ortodoxă până la sfârșitul vieții.

Preot Bogdan-Ionuț Stancu

Parohul Catedralei din Urziceni

Related Posts

Sari la conținut