„MICII ARTIȘTI” – atelier de lucru în cadrul Clubului de Vacanță

Pe toată perioada vacanței de vară, respectiv 15 iunie – 15 septembrie 2017, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni în colaborare cu Asociația ”Societatea Femeilor Ortodoxe” – Urziceni și cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Ialomița și al Organizației World Vision România organizează cea de a IX-a ediție a Școlii de Vară ”Clubul de Vacanță”.

Astfel, în cadrul întâlnirii din data de 27 iulie 2017, pe lângă activitățile instructiv educative și recreative organizate în mod normal în cadrul programului cu ajutorul următorilor voluntari social-misionari: Nae Petra, Marcu Georgeta, Ivan Ana Maria și Nicolescu Ionuț a fost organizat și un atelier de lucru deosebit de interesant care s-a numit ”MICII ARTIȘTI”.

În cadrul activității copiii au selectat împreună cu d-na Marcu Georgeta câteva schițe de I.L.Caragiale și anume: Vizita, D-l Goe, Un pedagog de școala nouă dar și două povești ,,Sarea in bucate,, și ”Cenușăreasa,, pe care să le pună în scenă pentru următoarele evenimente.

Pentru început cei mici au urmărit schița D-l Goe citită de d-na Marcu cu scopul de a-i ajuta pe copii sa interpreteze personajul corect. Apoi s-au împărțit rolurile și copiii au realizat o primă repetiție.

Deoarece cei mici au fost atrași de ideea și tema atelierului de lucru fiind foarte încântați să citească pe roluri, vom merge cu repetițiile în paralel cu câte o schiță și o poveste deoarece toți copiii vor să aibă câte un rol.

Marcu Georgeta – voluntar în cadrul Biroului de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut