Ședința administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Urziceni

Marți, 18 iulie 2017, începând cu ora 10:00, preoții din cadrul Protopopiatului s-au întrunit în Sala de Festivități a Protopopiatului Urziceni, pentru a participa la Ședința Administrativă lunară. Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Chiriarhului locului, a fost prezent preacucernicul părinte Marcel – Mihail NEACȘU, Consilier Auditor Intern.

După rostirea rugăciunii Împărate Ceresc, preacucernicul părinte Consilier Marcel – Mihail NEACȘU a transmis arhiereasca binecuvântare a Preasfințitului Părintelui nostru VINCENȚIU, după care a dat cuvântul părintelui protopop Aurel BERBEC, care după ce a prezentat celor prezenți pe noii slujitorii veniți prin transfer în Protopopiatul Urziceni: preacucernicul părinte Ungureanu Mihai noul preot II de la Parohia Manasia 1 și preacucernicul părinte Petcu Cristian – Daniel noul preot paroh de la Parohia Chiroiu, a dat citire adreselor primite de la Centrul Eparhial.

Preacucernicul părinte Petrescu Marius – Cristian, preot paroh la Parohia Valea Măcrișului, a susţinut referatul cu tema Strategii misionare privind revitalizarea vieții parohiale astăzi.

Ședința s-a încheiat cu rostirea rugăciunii Cuvine-se cu adevărat.

A consemnat preacucernicul părinte dr. Andrei – Gabriel GHIAUR, Secretarul Protopopiatului Urziceni

Related Posts

Sari la conținut