Protopopiatul Urziceni organizează „Clubul de Vacanță”

Conform graficului de activitate aferent anului curent, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni în parteneriat cu Asociația ”Societatea Femeilor Ortodoxe” – Urziceni a început astăzi, 20 iunie 2017, activitățile planificate a se desfășura în cadrul Școlii de Vară ”Clubul de Vacanță”.

Sub atenta îndrumare a voluntarilor social misionari copiii ce alcătuiesc grupul ”Muguri de lumină” al protopopiatului s-au bucurat de diverse activități recreative atât în sală cât și în aer liber, au interpretat pricesne, au vizionat un material Power-Point cu informații utile referitoare la cinstirea sfintelor icoane beneficiind de precizările și lămuririle necesare pentru a-și fixa noile cunoștințe cu scopul de a participa în data de 27 iunie 2017 la două secțiuni ale concursului Te Deum Laudamus și anume: cunoștințe religioase și cântări religioase.

Programul, ajuns la cea de a IX-a ediție anul acesta, este organizat în perioada 15 iunie – 15 septembrie 2017, la sediul Protopopiatului Urziceni (str. Regele Ferdinand, nr. 89, Urziceni) în fiecare zi de marți și joi, în intervalul orar 10,00 – 12,00, gratuit pentru copiii din comunitate.

Cei interesați sunt așteptați să ni se alăture.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut