Activități gratuite pentru copii în sprijinul familiei creștine

Protopopiatul Urziceni prin Biroul de Asistență Socială organizează de mai mulți ani neîntrerupt diverse activități instructiv – educative și recreative gratuite pentru copiii din comunitate.

În cadrul întâlnirii săptămânale din data de 12 iunie 2017, întâlnire care a încheiat seria întâlnirilor din cadrul zilei de luni a fiecărei săptămâni așa cum este organizat programul pe perioada anului școlar cei mici au participat la activitățile planificate în acea zi iar la final au fost recompensați cu jucării din partea protopopiatului, urmând ca pe perioada vacanței de vară, atunci când cei mici au mai mult timp liber la dispoziție să participe la cea de a IX-a ediție a Școlii de Vară ”Clubul de Vacanță” prin intermediul căreia se urmăreşte oferirea unor programe educative şi de petrecere a timpului liber în mod organizat.

Astfel, în cadrul acestui program, în perioada 15 iunie – 15 septembrie 2017, protopopiatul organizează pentru copiii din comunitate două întâlniri pe săptămână respectiv marțea și joia, în intervalul orar 10,00 – 12,00.

Protopopiatul dorește să ofere o alternativă pentru familiile cu copii din comunitate, astfel încât cei mici să îşi petreacă o parte din timpul liber sub supravegherea atentă a voluntarilor social-misionari implicaţi cu scopul de a menţine treaz interesul copiilor penrtu învăţătură şi educaţie dar şi petrecerea timpului liber în vederea dobândirii de abilităţi practice (tehnica Quilling) care să prezinte interes pentru cei mici.

Mulţumim şi pe această cale următorilor voluntari social-misionari pentru implicare și dăruire, voluntari fără de care aceste activităţi nu s-ar putea desfășura: Preacucernicului Părinte Gangă Nicolae – preot misionar în cadrul protopopiatului, doamnei învățător Nae Petra, doamnei profesor Marcu Georgeta, doamnei psiholog Bradea Irina Mihaela și domnișoarei Ivan Ana Maria.

Cei interesaţi pentru înscrierea copiilor ne pot contacta de luni până vineri, între orele 08,00-16,00, la sediul protopopiatului (str. Regele Ferdinand, Nr. 89, Municipiul Urziceni) sau la următoarele date de contact: telefon: 0243254387 sau 0751.156.013 dar și adresă de e-mail: protoieria.urziceni@gmail.com [mailto:protoieria.urziceni@gmail.com] . Persoană de contact și coordonator grup ”Muguri de Lumină” – Toma Adriana Mariana, asistent social.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut