„Zâmbet de copil” – eveniment organizat de Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, pe data de 29 mai 2017, s-a desfăşurat cea de a IX-a ediţie a evenimentului „Zâmbet de copil”.

Acţiunea a fost organizată de către Biroul de Asistenţă Socială al Protopopiatului Urziceni cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, conform graficului de activitate aferent anului în curs.

Deoarece Biroul de Asistență Socială desfășoară în fiecare săptămână, neîntrerupt, încă din anul 2005 activități instructiv-educative, recreative și cateheză pentru copiii din comunitate nu se putea ca de ziua lor aceștia să nu beneficieze de un program special dedicat lor.

În deschiderea acestui eveniment Preacucernicul Părinte Protopop Berbec Aurel, preot paroh la Parohia Gârbovi I, a adresat un cuvânt de bun venit tuturor celor prezenți, a felicitat copiii cu ocazia zilei în care toți aceștia sunt sărbătoriți, îndemnându-i să fie ascultători și silitori în tot ce au de făcut.

De acest eveniment s-au bucurat copiii de la grupul de cateheză „Muguri de lumină” al protopopiatului, copiii de la Cercul de Pictură ”Sfântul Apostol Luca” al protopopiatului dar și o parte din copiii cuprinși în programul de dezvoltare comunitară al Organizaţiei World Vision România aferent Municipiului Urziceni.

Cei mici s-au bucurat de următorul program:

teatru de păpuși cu piesa ”Sarea în bucate”; animator (diverse jocuri: funia, sacul, balonul etc.; baloane modelate); face-painting; bufet suedez. Inocenţa şi puritatea sărbătoriţilor, care s-au bucurat pe deplin de aceasta zi dedicată lor, a răsplătit cum se cuvine efortul organizatorilor deoarece nimic nu-i mai frumos pe lumea aceasta decât râsul unui copil fericit. Şi ce veselie şi voie bună a prilejuit pentru toţi copiii această sărbătoare!

La final cei mici au servit un bufet suedez iar o parte din produse au fost donate de următoarele firme cărora le mulțumim pentru susținerea oferită în realizarea evenimentului: SC Genid Prest (Cuptorul de Aur), SC Anica Serv SRL, SC A.C.N. Prod SRL, SC Frații Roșu SRL și SC Marin C. Mirel SRL.

Protopopiatul Urziceni urează tuturor copiilor un sincer şi călduros „La Mulţi Ani!” dorindu-le să păstreze pentru totdeauna în suflet specificul copilăriei.

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Related Posts

Sari la conținut